Odata ce puiul a venit pe lume, specialistul nostru în neonatologie îți va fi alături în primele săptămâni din viață, cu o monitorizare atentă a dezvoltării și a stării de bine a nou născutului.

Clinica noastră medicală oferă servicii de înaltă calitate pentru nou-născuți, cu un personal specializat în îngrijirea acestora, pentru a oferi cea mai bună îngrijire și pentru a ajuta familiile să treacă prin această perioadă deosebită.

Iată câteva dintre serviciile noastre de neonatologie:

  • Îngrijirea neonatală intensivă: oferim îngrijire intensivă pentru nou-născuții cu probleme medicale sau care necesită tratament pentru afecțiuni acute sau cronice.

  • Nutriție parentală: oferim nutriție parenterală pentru nou-născuții care nu pot fi hrăniți prin alimentație orală.
  • Evaluare neurologică: monitorizăm dezvoltarea neurologică a nou-născuților și oferă evaluări periodice pentru a depista orice probleme neurologice.

  • Îngrijirea pielii și a ochilor: oferim îngrijire specială pentru pielea și ochii nou-născuților pentru a preveni infecțiile și alte probleme.

  • Evaluare și tratamentul icterului: evaluăm și tratăm icterul la nou-născuți, o afecțiune care apare atunci când bilirubina din sângele nou-născutului este prea mare.

  • Consiliere și suport pentru părinți: oferim suport emoțional și consiliere pentru părinți în timpul șederii în clinica noastră. De asemenea, îi ajutăm să se pregătească pentru îngrijirea nou-născutului lor după externare.

Acestea sunt doar câteva dintre serviciile noastre de neonatologie. Echipa noastră de neonatologi este pregătită să răspundă la orice întrebări și să ofere suport pentru a vă ajuta să aveți grijă de copilul dumneavoastră nou-născut. Vă stăm la dispoziție oricând aveți nevoie de noi!

Clinica Dr. Popa Zoran. Toate drepturile rezervate.
Integral Design

Cere oferta

Sunteți interesat de produsul nostru Neonatologie?

Trimiteți-ne datele dvs. de contact prin formularul de mai jos și vă vom trimite oferta noastră în cel mai scurt timp.