Suntem mândri să oferim o gamă largă de servicii de dermatologie pentru copii și adulți, astfel încât să puteți avea grijă de sănătatea pielii dumneavoastră și a copiilor dumneavoastră, toate sub același acoperiș.Iată câteva dintre serviciile noastre de dermatologie:

  • Evaluarea și tratamentul acneei - Acneea este o problemă comună atât în rândul adolescenților, cât și al adulților. Suntem specializați în evaluarea și tratamentul acneei pentru a ajuta la îmbunătățirea aspectului pielii dumneavoastră și a reducerii simptomelor.

  • Evaluarea și tratamentul dermatitei atopice - Dermatita atopică este o afecțiune comună a pielii, care poate fi foarte neplăcută și poate duce la mâncărime, iritație și inflamație. Putem ajuta la diagnosticarea și tratamentul acestei afecțiuni pentru a vă ajuta să vă simțiți mai confortabil în pielea dumneavoastră.

  • Evaluarea și tratamentul psoriazisului - Psoriazisul este o afecțiune inflamatorie a pielii, care poate fi destul de neplăcută și poate duce la mâncărime, durere și descuamare a pielii. Putem ajuta la evaluarea și tratamentul acestei afecțiuni pentru a vă ajuta să vă simțiți mai confortabil și a îmbunătăți aspectul pielii dumneavoastră.

  • Evaluarea și tratamentul cancerului de piele - Unul dintre cele mai importante servicii pe care le oferim este evaluarea și tratamentul cancerului de piele. Suntem specializați în diagnosticarea și tratamentul tuturor tipurilor de cancer de piele, inclusiv melanom, carcinom cu celule bazale și carcinom cu celule scuamoase.

  • Evaluarea și tratamentul altor afecțiuni ale pielii - În plus față de aceste servicii, suntem specializați în evaluarea și tratamentul multor alte afecțiuni ale pielii, inclusiv eczeme, veruci, keratoze actinice, erupții cutanate și multe altele.

La clinica noastră, vom lucra cu dumneavoastră pentru a dezvolta un plan personalizat de îngrijire a pielii, care să vă ajute să obțineți rezultatele dorite. Suntem dedicați să oferim servicii de calitate și să creăm o experiență pozitivă pentru toți pacienții noștri. Vă mulțumim pentru interesul dumneavoastră în serviciile noastre de dermatologie și așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să aveți grijă de sănătatea pielii dumneavoastră.

Medic:

Clinica Dr. Popa Zoran. Toate drepturile rezervate.
Integral Design

Cere oferta

Sunteți interesat de produsul nostru Dermatologie?

Trimiteți-ne datele dvs. de contact prin formularul de mai jos și vă vom trimite oferta noastră în cel mai scurt timp.